En dag till havs

Fantastisk utsikt från solstolen på bryggan :-)

Idag har vi varit ute med båten & spenderat dagen ute på Hänö, vårat sommarställe. Älskar att komma ut dit & bara lägga sig i solstolen på våran brygga & titta ut över havet. Det e ju inte direkt samma sak & ligga på stranden, detta är sååå mkt bättre! Dessvärre blev vi väldigt störda av en jävla massa getingar :-( Å jag som e fullkomligt livrädd för getingar! Helt sjukt vad mkt det va, så det förstörde harmonin jag alltid annars har när jag är där ute. Vi lyckades iaf hålla oss från att bli getingstuckna så länge vi var där, men när vi satte oss i båten & skulle åka hemåt sen blev förstås stackars Tindra stucken i handen. Trött man blir asså! Äckliga jävla kryp! Usch fy fan. Men det gick bra, trots att hon blev ledsen för att det gjorde ont. Nu syns det heller inte jättemkt vilket är skönt. Men förutom det så har vi haft en riktigt fin dag! 

Blev bjudna på middag av mamma & Anders på Fyren sen när vi kom i land. Riktigt gott var det & skönt att slippa tänka på middag sen när vi väl kom hem till Södertälje. 

Nu har vi lite mys i soffan. Är fan helt slut. Astrött & proppmätt sen middagen. Tjejerna har fått lördagsgodis & tittar på film :-) Kommer bli soffläge nu resten av kvällen vilket ska bli såå skönt!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR