Sommarvärme

Ja nu var det ett tag sen man bloggade igen. Tiden finns liksom inte när man jobbar hela tiden. Finns viktigar saker som man prioriterar då helt enkelt.

Värmen har iaf äntligen kommit till oss nu! Det va faan på tiden asså. Jag går på semester nästa vecka o 4v framåt så jag hoppas innerligt att vädret kommer fortsätta så här nu. Hela juni va ju katastrofal! Vill kunna sola o bada på min semester, inte sitta hemma inomhus med dåligt väder. Så nu håller vi tummarna för att sommarvädret är här för att stanna.

Jag kommer dock endast ta semester från mitt jobb på restaurangen men kör på med fransarna som vanligt för er som undrade. 

Har precis badat barnen nu och Tindra är på ett strålande humör, not! 3-års trotsen från helvetet typ. Helt otroligt hur hon kan flippa med sina utbrott asså. Den där lilla roliga glada sötungen förvandlas helt plötsligt till ett litet skrikande monster som kan fortsätta i all oändlighet typ. Man blir ju helt matt. Tålamodet är lika med noll. Orkar inte ens hålla på så nu ligger jag i sängen o rider ut stormen typ. Vi får väl se när det blir... Hon behöver nog sova, hon verkar jävligt trött o hon kommer garanterat va helt slut när hennes utbrott är över. 


Sara

Har du inte en man som hjälper dig? Det låter alltid som om du är själv. Tycker synd om dig<3

Sara
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR