Häcken full!Hallå där!

Sorry för dålig uppdatering här men jag har verkligen häcken full! Känns lite tråkigt att inte hinna med att blogga så mkt som man skulle vilja, men men. Det blir bättre så småningom.

Veckan som var gick i en rasande fart. Helgen spenderades i skolan, sista dagarna på akrylen. Nu är nagelterapeututbildningen helt avslutad. Har en dag kvar i skolan men det är en gelélackskurs som jag anmält mig till. Alltså inget som ingick i min stora utbildning, precis som med fransarna. Känns skönt att ha ALLA helger ledigt nu, åtminstone slippa åka till Solna, även om jag kommer sakna det!

Efter skolan i lördags åkte jag hem fort som fasen, bytte om och gjorde mig ordning för 30-års kalas i Trosa. Tog med mig familjen sen brummade vi iväg!  En riktigt trevlig kväll var det och vi va nog inte hemma förrän 23.30 nånting. Jag körde så höll mig till alkoholfritt rosé , skitgott faktiskt! Blir ju åtminstone lite feeling när man dricker det istället för tex cola. Tjejerna lekte med två andra barn som var där så dom hade nog lika skoj som vi hade :-)Sara 30-år, HURRAAA!

Nu väntar en ny vecka med jobb jobb & åter jobb. Men det e kul, jävligt kul! Speciellt när man gör något man verkligen gillar. Visst, jag gillar mitt jobb som servitris oxå men det är inte samma sak. Men det känns att det blir långa dagar, är mkt tröttare än vanligt men jag överlever :-P

Skulle verkligen behöva göra mina naglar men har varken orken eller tiden på kvällarna när jag kommer hem. Får köra nödlösningen så länge med att limma utväxten så naglarna inte fastnar i håret när man drar sin hand igenom det. Haha. Mina fransar är oxå katastrof, synd man inte kan göra på sig själv!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR