Onsdag

Jag känner mig trött idag, trött trött trött *gäsp* Va helt dött på jobbet på lunchen så tiden gick jättesegt. Sen ska man jobba även ikväll oxå, ska ju bli jättekul verkligen (not!). Jag vill ju ligga hemma o slappa o vila mig.. Men icke. Jobbar ju tors-fre oxå men bara lunch. Har ju som sagt lite o stå i nu när det bara är några dagar kvar till den stora dagen. Så idag blir det inte mkt gjort. Imorgon har jag lite ärrenden jag måste hinna med och hoppas att jag hittar det jag söker. Sen ska jag fixa Mickis naglar så dom är fina till bröllopet, och vid kl 19 så ska jag gå och solspraya mig. På fredag sen så är det min tur att få naglarna fixade, men ska lyxa till det och låta Rima göra det på mig istället. Lite ompysslad måste man ju få bli.

Försöker att planera in bröllopsdagen så gott det går, så att tidsschemat håller.. Eftersom vi ska fotas innan vigseln så krävs det att vi e klara med allt annat innan det e dags. Hoppas även på att vi slipper regnet eftersom vi ska fotograferas utomhus.. Vi får hålla tummarna helt enkelt!

Många har frågat mig oxå om jag inte är nervös. Men svaret är faktiskt nej, än så länge :P Men tro mig, jag hinner nog bli det sådär dagen innan och speciellt på Lördag. Ingen tvekan om den saken. Anledningen till att jag inte är nervös än, tror jag är för att jag nog inte riktigt fattat att det är nu på Lördag det hela går av stapeln! Galet..Men det ska bli helt fantastiskt.

Det är en lite konstig känsla dock.. Jag har ju hållt på med den här bröllopsplaneringen i ca 1 års tid, och nu efter Lördag så kommer allt vara avklarat och det är över. Något som man längtat till så otroligt mkt, den dagen är snart här. Tiden har gått så sjukt fort.. Spännande :)


 


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR