Bad day

Åh yes, den efterlängtade måndagen är här igen.. *suck* Kan man inte bara ta bort måndagar istället? Tror inte det är nån som tycker om den dagen. Haja nice det skulle va om det bara va en veckan från tisdag till sön :) 4 dagars arbetsvecka, perfa ju!

Igår blev det inget bloggande. Ja jag vet, jag e kass ibland! Men jag orkade inte.. + att jag va inne i stan med tjejerna igår o letade tärnklänningar. Hittade en jättefin modell, men jag ville ha en annan färg, så hon i butiken skulle ringa mig idag så får vi se om det gick att ordna eller ej. Sen var jag ganska trött överhuvudtaget igår, lite smått bakis kan man säga.
Men det blev lite annan shopping. Köpte nya skor o en lite längre tröja som man kan ha antingen bara strumpbyxor till eller ett par leggings.

Check it out ---->

'Idag känner mig mig lite piggare iaf. Skönt, men ändå är detta en seg dag. Måste ta o fixa min nagel som jag slog av i lördags oxå, gjorde cp-ont.. Lite tråkigt oxå eftersom det e mina riktiga naglar. Så nu får det bli en tipp på denna istället tills den riktiga växer ut igen, så småningom.


Malin

Snygga skor! =)


Blogg: http://mallllan.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR