Good Morning!

Vaknade 9.30 idag, fattar inte varför. På vardagarna när man ska upp o jobba ringer klockan 10.00, och då är man trött som ett as och vill bara ligga kvar och sova ännu längre. Men när man är ledig, ja då vaknar man upp tidigare än vanligt och är pigg som en lärka! Hm..konstigt det där!

Har precis fått i mig lite frukost oxå. Vi kokar alltid ett varsitt ägg till frukost på helgerna, på vardagarna hinner man ju inte. Så frukosten blir ju extra god när det är helg!
Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Jag och Jens ska gå ner på stan och kolla om vi kan hitta en nice vigselring till mig. Har kollat lite på nätet och så men man måste ju prova, man vet aldrig, kanske hittar man nåt här, så slipper man åka in till stan o kolla. Ska fota klänningarna sen oxå, jag hann inte med det igår kväll.
Lägger in det senare.Emelinda

Fan vilken shysst sovmorgon du har då :P En annan går ju upp vid 7-8 även om man är ledig pga att hundarna vill ut. Fast senaste dagarna har jag faktiskt vaknat innan dem o innan klockan ringt pga att det är så ljust ute numera. Puss o kram


Blogg: http://emelinda.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR