Lördagsmys

Åh så skönt att det är helg! Vaknade först vid 9.20 imorse då Jens gick upp en sväng och drack vatten. Trodde inte att vi skulle kunna somna om, men dt gjorde vi och vaknade sen upp 11.30! Oops.. Men det va grymt skönt att få sova lite.

Jag gick upp och tog en dusch medans Jens fixade frukost med ägg o lite sånt. Sen åkte vi ut till Ica Maxi för att storhandla. Det är alltid så himla skönt när man kommer hem sen och man fyller hela kylen/frysen med grejer, så man slipper handla på ett tag. Är ju så onödigt att springa ner på den lokala Ica butiken här nere eftersom dom tar duktig betalt där. Sen är det klart att färskvaror som mjölk och sånt får man ju gå ner o köpa där lite då och då. Men det kostar inte direkt mer..

Mickis kom och hämtade oss ute på Maxi så vi slapp ta bussen tillbaka med alla grejer. Sen har det blivit nagelfix resten av eftermiddagen. Det va dags att fylla på Mickis naglar!

Så här blev resultatet idag ---->
Blev riktigt nöjd med dom faktiskt, blev ascoolt tycker jag!


Nu ska jag strax ta och börja med maten. Ikväll blir det lövbiffs rullader med klyftpotatis till middag. Mmm.. Så himla gott! Sen ska vi mysa framför tv:n till Melodifestivalen med lite rödvin och ost & kex.
Ha en trevlig kväll allihopa!