Soligt

Åhh vilket härligt väder det är ute! Strålande sol, men det blåser lite grann så det är inte direkt varmt, men ändå härligt att få se solen! Det kunde man inte tro imorse då det regnade :( Hoppas att det var den nederbörd dom pratat om på vädret så det inte kommer någon mer snö nu. Vill verkligen ha vår nu! Så himla mysigt..

Har jobbat idag, haft massor o göra faktiskt så tiden har rullat på snabbt. Jenny va här en sväng förut oxå, hon hade slagit av en nagel så vi satte dit en ny. Sen kommer nog Mickis om en stund då vi ska lacka om hennes naglar. Undra vad vi ska hitta på för spännande idag.. Hm.. Lägger in en bild senare på hur det blev!

Måste ner på stan en sväng o handla lite oxå. Måste köpa en ny foundation och sen lite frukostmat. Lite fil o sånt, imorse så fick det bli en naturdiet till frukost för det fanns inget annat :/ Och den håller man sig inte så mätt på särskilt länge.

Ikväll blir det att ligga på soffan o slappa o njuta av en ledig och barnfri kväll, då blir det att titta på Den rätte för Rosing och Desperate Housewives. Den rätte för Rosing är så jävla dåligt så att det blir bra och jag bara måste se det.. haha, vet inte hur jag ska förklara. Fattar inte vad det e för töntar som söker in till en sånt program, jag menar, vadå ytligt. Dom känner ju inte direkt henne utan har ju bara sökt dit pga av hennes utséende och silliconrattar. Tycker hon blivit så jävla ful nu när hon har fixat sina läppar. Ser förjävligt ut, tycker hon såg bra mkt bättre ut innan. Och då var ju hennes läppar inte direkt små heller, så jag förstår inte riktigt varför man ska hålla på med sånt där skit, men det e ju valfritt!
Sen har vi mitt bästa program, desperata hemmafruar. Det ju så sjukt bra! I just lööööv it! Är nice att det går på tisdagkvällar då jag e ledig, tänk vilken katastrof det hade varit om det visats på typ onsdagar då jag jobbar. Det hade aldrig funkat..

Nähä om man kanske skulle ta en sväng med dammsugaren. Ligger så mkt grus på golvet/mattan i hallen som jag får krupp av att se.. Har ju varit skitväder oxå så man drar in en massa grus från gatorna. Det roliga med grus inomhus är att det låter så kul i röret på dammsugarn när det sugs upp.. Hahaha.. Ja, jag är lättroad ibland, i know! Och att man ser en stor skillnad när man är färdig. Därför dammsuger jag bara när jag börjar se att det e skitigt, för om det inte syns så varför dammsuga? Är ju inte direkt kul heller utan världens tråkigaste..


Emelinda

Jag dammsög hela lghten igår, men inte fan syns det idag nu när solen ligger på. Men så går det ju med två hundar & två katter som drar inte en massa grus o fäller hår :PHörru gumman, vad är ett normalt pris på om man vill göra en nagelförstärkning med permanent lack?


Blogg: http://emelinda.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR