Nu så..

Är lite trött idag, va hemma från jobbet runt kl 23.. Sen ringde jag pappa o vi satt väl o pratade i lätt 2 tim..Så man va lite seg imorse när man skulle upp. Men men..

De ringde från Aksara igår o berättade att tärnklänningarna jag beställt hade kommit. Så imorn åker jag in till stan med Rima o hämtar dom! Hoppas nu att det är den rosa färgen på dom som jag ville ha. Men det återstår ju att se. Annars får jag ta dom ändå. Det blir nog bra det där.

Elin messade mig igår oxå o skickade en bild på mitt löshår som har kommit! Åhh jag vill göra det nu nu nu! Längtar som fan. Hade tänkt o sätta i det efter min födelsedag för det kostar ju en del, typ 4000 :-! Och då kan man ju önska sig lite pengar i present, så får man iaf ett bidrag o slipper betala allting själv. Men nu vill jag göra det innan min födelsedagsfest som jag ska ha den 4 april..så man kan va lite extra fin :) Vi får se när det finns tid.. Jävligt sugen nu bara :)

Här e mitt fina hår som jag ska sätta dit =) Kommer bli superfint! Som jag har längtat!Ikväll blir det gos med älsklingen, vi ska ha myskväll :) Är så himla skönt att jag inte jobbar ikväll! Funderar på om jag ska ta ledigt imorn kväll, så jäkla ruttet o jobba 3 tim en fredagkväll. Med 1 vecka kvar till löning så brukar det va lite tomt i plånboken. Vilket resulterar i att jag förmodligen kommer gå hem vid kl 20 pga att det inte finns nåt o göra. Och det känns ju nödvändigt att gå dit o jobba 2 tim. Blir ju inte särskilt mkt pengar heller, känns mer jobbigt. Jaja, vi får se. Jag va borta förra fredagen så jag har väl inget annat val än att gå dit.. Men det suger pung kan jag lova! Vill va hemma med min mys o kolla på Let´s Dance.


Emelinda

Hoppas tärnklänningarna är till belåtenhet :D Du kommer lätt vara en pangBRUD ;) Puss & kram


Blogg: http://emelinda.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR