Blä

Va ett tag sen jag bloggade nu. Har kommit av mig lite, men det går i vågor det där. Får se om jag har något vettigt att skriva om nu då, troligtvis inte ;)

Är trött, trött på detta tråkiga gråa väder. Det blir ju aldrig riktigt ljust ute. Va sååå längesen man såg solen titta fram så man knappt kommer ihåg hur den ser ut *suck* Mulet o tråkigt höstväder är väl inte direkt nåt man bli pigg av? Hm, nä.

Ska åka ut till Babyland om en lite stund o hämta barnvagnen. Den har ju stått där rätt länge nu, o nu när vi ändå flyttat o har plats kan vi lika bra hämta hem den. Ska bli kul o se, kommer knappt ihåg hur den ser ut ju! Har även lite annat som jag behöver köpa där, en bilbarnstol o sen en skötbädd till skötbordet. Får se vad mer man kan tänkas hitta..

Imorn blir det ett besök hos barnmorskan på MVC kl 13.00.. Förhoppningsvis så är allting bra :) Så får vi se om den lilla krabbaten vuxit något sen sist..om det följer kurvan vill säga :) Det känns som det iaf. Börjar bli lagom less på att gå runt o va gravid nu. Man e ju inte direkt smidig o så har jag haft så ont i ryggen de senaste dagarna oxå.. Förhoppningsvis så kommer bebisen ut om senast 3v..hoppas på 2v el nåt :) Men har vi otur så kan jag få gå 5v till, ufft, det har jag verkligen ingen lust med! Men det känns som det kommer bli så bara för det! Hur som helst så kan väl inte jag påverka det så mkt, den kommer när den kommer helt enkelt.


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR