091029

Kan fortfarande inte sluta tänka på mina skor som är borta *snyft* Alla tjejer borde ju förstå hur jag känner mig!
Skitsamma. Jag kommer inte få tillbaka dom ändå hur mkt jag än vill, så det e bara att lägga ner. Jag får köpa nya, som Jens sa. Hm..

Idag har vi varit en sväng på Ikea på fm, kompletterat med diverse saker som vi glömde sist. Nu är det bara bebisens saker vi behöver köpa. Men funderar på o beställa hem det från nätet, ja vi får se, vi lär ju åka till Ikea nångång snart igen, det skulle ju inte förvåna mig.

Köpte nya gardiner till vardagsrummet igår, jättefina från Hemtex, men ack så dyrt! Längderna fick man köpa en och en, så det gick på ca 1000:-. Men det va det värt! Det måste ju se snyggt ut! Ska lägga in lite bilder på nya lyan så fort vi kommit i ordning med allt. Just nu är det alldeles för stökigt här hemma, behöver även köpa lite nya möbler. Men snart så..

Jag tänkte iaf bjuda på ett kort på barnen. Premiärbadet i jacuzzin i söndags. Det blev en succé! Ser inge skönt ut alls va? ;) Ska nog ta mig ett dopp själv ikväll. Så jäkla nice o bara koppla av!
Va förresten hos barnmorskan idag. Och bebisen växer på i takt med kurvan som man ska följa, vilket är bra. Även hjärtat tickar på som det ska. Frågade henne oxå om hur det verkligen är, om man kan bada jacuzzin när man är gravid, el ska låta bli? Hennes svar va att jag skulle bada på. Så länge inte vattnet har gått..


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR