Längsta dagen ever..

Fy fan vilken dag det va igår! Flytta är ju inte direkt något som går fort, utan tvärtom, tar fan längre tid än vad man tror! Vaknade 05.30, en timma tidigare än vad det var tänkt att vi skulle gå upp, men kunde såklart inte somna om. Vid 8 kom Pata för att hjälpa till o dom körde de första flyttlassen till nya lägenheten. Vid 11 tackade Pata för sig o byttes ut av min kära bror. Det va ju ett jäkla spring på dessa grabbar igår med tanke på att vi bor 3 trappor upp i nya lgh o det finns ingen hiss!! Det är drygt kan jag säga o gå upp för alla dessa trappor, riktigt drygt! Man har fan mjölksyra i benen efter 2 :P Så dom var verkligen superduktiga igår, specellt min kära make! Han sprang ju upp o ner där hela dagen med grejer, fattar inte hur han orkade så jag är mäkta imponerad!! Du är så himla duktig älskling *puss* Ja, så nu har man provat på hur det är att byta lgh oxå. Det tar ju betydligen längre tid än att bara flytta till en annan som står tom. När våran lgh va tom så började ju hon flytta sina saker vilket tog lika många tim till, så vi va väl klara vid 20 igår, 12 h senare :P Fy fan vilken pärs! Jag va ju inte med o bar saker tack o lov, men jag fick däremot ta han om städningen i lgh, vilket var skitjobbigt! Har ont i handflatorna idag efter allt skrubbande med moppen..

Nu är iaf allting flyttat, bara alla kartonger som skall packas upp, + allt annat skit som skall ställas på plats. Vi orkade inte göra någonting igår. Får göra ett ryck snart, ska gå upp ur sängen nu o göra mig i ordning.

Just det, ska åka till Globen snart med barnen o kolla på "Walking with dinosaurs" som börjar kl. 15.00 =) Ska bli jättekul!Emelinda

Skönt att ha flytten färdig! Men hujedanimej för att flytta till 3:e våningen utan hiss när man ska ha bebis :P


Blogg: http://emelinda.gopshusgarden.com
Malin

Åååh vad kul att ni äntligen har flyttat! Hoppas ni får ordning på allt snart! :) Jag har också bott på 3:e våningen utan hiss en gång. Fy, jag kunde inte gå på flera dagar efter det, sjuk träningsvärk! Dessutom trodde jag på allvar att pappa skulle få en hjärtinfarkt. Huh. Men nu är det gjort iaf, och om ni någonsin ska flytta ut så kan jag glädja dig med att det är lättare att bära ner än upp ;)

Kraaamar


Blogg: http://mallllan.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR