Rörigt värre!

Herregud så rörigt det e här hemma nu. Står kartonger, sopsäckar o grejer överallt! Men nu är det mesta klart, Jens håller just nu på med det sista, gör rent i badrummet, dvs väggar golv o badkar. Toaletten o badrummsskåpen tog jag tidigare idag så det kan vi redan bocka av på listan.

Förstår nog inte riktigt att det e sista natten vi spenderar här i våran befintliga lgh. Kommer ju kännas jättekonstigt imorgon kväll då man har flyttat o ska "bo" in sig. Men det ska bli otroligt skönt o få detta överstökat!! Kunde inte komma mer tajmat egentligen. Förhoppningsvis så hinner vi få i ordning allt innan bebisen kommer ut.. Är ju iaf 5 1/2v kvar, om den nu kommer ut då, kan ju bli tidigare el senare men vi hoppas på den 1 dec som det e sagt.

Har faktiskt inte bara städat o packat ikväll utan det blev en paus då vi tittade på Idol. Tycker definitivt att rätt person åkte ut, Nicklas, gillar inte honom så mkt. Men nu kommer det bli svårare o svårare för varje vecka som går.. Spännande. Erika skulle kunna åka ut för min del oxå, hon är alldeles för tråkig för min smak!

Nu ska vi nog snart gå till sängs, blir att gå upp tidigt imorn bitti så vi behöver några timmars sömn. Kommer bli en lååååång dag imorgon.

Vi hörs då, Ciao!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR