Brudklänning till salu

Har lagt ut min brudklänning till försäljning nu på blocket. Så får vi se om någon nappar. Känns faktiskt helt ok att sälja den, kommer ju ändå inte att använda den någon mer gång. Den hänger ju bara här hemma o tar plats. Den kostade ändå 13.800:- och om man kan få igen en del av dom pengarna så är det ju alltid bra, har lagt ut den för 9000:- så får vi se, kan t.om tänka mig att sänka den till 8000:- om det skulle va så.
Men det ligger enormt mkt annonser ute så det är nog inte det lättaste att bli av med den skulle jag tro. Jaja, det återstår att se iaf!

Nu ska jag äta en pizza till middag, haha, fy fan va lata vi är, orkar inte laga mat. Fast egentligen så ville jag laga mat men Jens ville äta thaimaten från igår så då blev det en pizza för min del istället, tänker inte stå o laga mat bara till mig. Men imorn ska jag ta o ställa mig vid spisen igen, då det nog blir fisk till middag. Kokt torsk med äggsås & potatis. Yummie!Emelinda

Geee mig kokt torsk & äggsås tack!! Fasen va gottis, det var inte igår man åt direkt.Här vankas det räkor m. aioli ikväll :)


Blogg: http://emelinda.gopshusgarden.comNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR