Flickan som lekte med elden
Igår var jag & Jens på bio, då vi såg "Flickan som lekte med elden". Mkt bra film som jag absolut rekommenderar! Jag har ju läst böckerna & måste dock säga, att som vanligt, så var boken bättre än filmen.. Men för er som inte läst boken/böckerna så blir det ju en lite mer spännande film att se, eftersom man inte vet vad som kommer att hända osv. Jag hade jäkligt höga förväntningar på filmen med tanke på att boken är bland det bästa jag har läst, den är absolut bäst av de 3 böckerna som han har skrivit (tycker jag!). Men dom e grymma alla 3 böckerna.

Läste "Snabba Cash" när vi va på Kreta. Den kommer ju oxå ut på bio fast inte förän i Januari tyvärr.. Skulle så gärna vilja se den då, för boken är bra. Tror kanske filmen blir bättre tom :P Men då kommer vi ju ha en relativt nykläckt bebis här hemma så det blir väl inge bio för min del då iaf. Får väl försöka ladda hem den sen eller nåt..

Nu ska jag & Jens spela lite PS3. Köpte mig ett nytt spel förut när vi var på stan. Ett bilspel. Så nu ska Jens få storstryk :P Hehehe..

 

 

 

 


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR