Härlig dag

Idag har jag & Nova varit i Rönninge hos farmor & farfar. Vi tog pendeltåget dit vid 11.30 sen gick vi en promenad i det vackra vädret! Blev dock ingen  långpromenad som det var tänkt, Nova strejkade som vanligt i vagnen & ville inte alls sitta där längre. Det har tyvärr inte spelat så stor roll att jag bytt till sittdelen, hon är arg ändå. Haha. Men hon tycker iaf att det roligare att titta på saker runt omkring än att ligga i liggdelen & inte se någonting.
Men vi har varit ute & njutit av solen & värmen ute på deras altan. Jäkligt smutt. Önskar vi oxå hade altan. Vi har ju balkong med sol i princip hela dagen, men den är ju inte så stor. Hade varit schysst med en stor takterass, vi bor ju ändå i etagelägenhet :) Men vi får nöja oss mer våran lilla balkong helt enkelt.
Till lunch så bjöds det på köttfärslimpa & kokt potatis med morötter & gröna ärtor. Mumsigt värre.

Tog en sån himla rolig bild idag på Nova & Bonnie.. Två utslagna hjältar på soffan :)Imorgon fyller Jens år..27 säger han. Men det tror vi inte på eller hur? ;) 
  Då blir det mys hemma alternativt middag ute på Texas. Vi får se hur vi gör.
Paket ska han få iaf..hihi..Emelinda

Naaaw sötnosar :) När får jag träffa prinsessan? Kommer ni vara i Trosa till marknaden tro? Då måste jag få träffa tösabiten ju :)Låter som Larsa när man frågar hur mkt han fyller...21 har svaret varit i 3års tid nu ;)


Blogg: http://emelinda.gopshusgarden.comNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR