Hem till hooden..

Nu har jag halkat efter med bloggen igen..*suck* Är inne i en period där jag inte har orkat skriva av mig något, för så kan det vara ibland. Att ens få tid till att sitta vid datorn längre än 5 min är ovanligt i dagens läge. Det blir mest att jag surfar på min iPhone när jag ligger i sängen & alla andra sover. Kan dock inte blogga från den tyvärr & det är faktiskt riktigt dåligt tycker jag! Man kanske skulle skaffa en ny blogg som är anpassad till iPhone?!

Har haft alla 3 barnen hemma idag (påsklov) så vi tog en tripp ner till Novas gudmor Sara i Trosa. Har haft det supermysigt! Min moster & lillebror kom dit på en snabbvisit på eftermiddagen oxå efter att dom hade varit & shoppat i Sthlm. Morbor Johan hade köpt present till sin systerdotter & det var en supersöt klänning & ett par råsöta skor till.. Tusen tack Johan! Det var verkligen jättefint & gulligt av dig! Nova kan typ ha skorna, så snart sitter dom perfekt, lagom nu till vår & sommar. Fick skjuts hem av mamma oxå så vi slapp ta bussen tillbaka, tusen tack för skjutsen mamma! *PUSS*

Imorgon ska bara Lea vara hemma med mig & Nova, så Sandor ska vara hos farmor & farfar under dagen då vi ska ha tjejmys med shopping & lunch på stan! Sen blir det mys med hela familjen på kvällen med tacos till middag & godis framför tv:n.

Vilket skitväder det är ute då btw.. Regnar som faan här. Dock gör det inte så mkt då vi ändå inte ska gå ut något mer idag men ändå. Jag hoppa det blir fint imorn så vi kommer ner på stan som vi har planerat.Hanna

Bättre att blogga sällan än aldrig tycker jag :)gröten som Elsa goffar i sig heter mild havregröt. Hon äter även risgröt på morgonen, men det är havregröten som är favoriten vilket känns väldigt bra då det finns mild havrevällimg att börja med sen också.


Blogg: http://Handlas.blogsot.comNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR