Jösses va varmt

Trodde inte mina ögon idag när jag tittade på termometern & den visade +18 grader, i skuggan! Hur är det möjligt?! Va ju tvungen att gå ut på balkongen & känna efter om det verkligen kunde vara sådär varmt, och det kändes inte så stor skillnad när jag kom ut då det ungefär va lika varmt inomhus. Haha, märkligt.
Nu på kvällen så började det helt plötsligt att blixtra & åska & regnet stod som spön i backen. Snacka om skumt väder.. Förra veckan började det ju toksnöa mitt i solskenet. Klimatet är inte riktigt va det har varit kan man ju konstatera.

Jag & Nova gick ner & mötte pappa Jens vid tåget vid fem snåret då vi inte hade varit ute på hela dagen. Rena sommarvärmen. Fick ta av Nova mössan för hon blev alldeles svettig. Tycker det är supersvårt & veta hur jag ska klä henne nu när vi ska gå ut. Eftersom hon inte har så mkt hår på huvudet så bör hon väl ha mössan på, eller?
Idag behövdes det kanske inte eftersom det var så varmt, men annars? En solhatt skulle va bättre eftersom det skyddar lite mot att få solen rakt i ögonen oxå då jag inte har något parasoll till vagnen ännu. Ska försöka ta mig till Babyland i helgen & se vad dom har. Solhatt ska jag se om vi hittar någon imorgon.

Har köpt ett nytt skal (chockrosa givetvis) till min iPhone idag. Vi var nere på Clas Ohlson som öppnade idag inne i Lunagallerian. Jäkligt nice, jag gillar den butiken då dom verkligen har ALLT! Synd bara att dom tog bort den enda biografen som fanns.. Tycker dom kunde fixat någon annan lokal, men men..Nu blir det att åka till Heron City istället om man ska se nån biofilm. Too bad, det som va så himla smidigt att bara kunna gå ner.
Vill se nya Sex and the city filmen som har premiär den 27 maj.. Får se om man kanske kan komma iväg & se den så småningom. Det är ingen brådska ännu men vill väldigt gärna se den.

Imorgon är det valborgsmässoafton oxå. Det hade jag glömt för en liten stund.
Vi ska inte göra nåt speciellt. Det är ju brasa & fyrverkerier nere vid Maren imorn kväll, men för Novas skull så håller vi oss hemma. Vet inte hur hon reagerar på raketernas höga smällar, och det är säkert inte bra för hennes små öron för den delen heller. Så vi ska ha lite myspys här hemma. Funderar på & köpa en grill & grilla. För man borde väl få grilla på balkongen om man bor högst upp, någon som vet? Iofs så skulle det regna (enligt min app på mobilen).. Hm.. Ja vi får se hur det blir. Hur som helst så ska vi ta det lugnt..


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR