Rent & snyggt

Det känns otroligt skönt nu när städerskan har varit här & gjort det fint. Man mår genast mkt bättre när det är rent & snyggt omkring sig! Har dock suttit inne större delen av dagen just för att hon skulle komma hit så man känner sig lite seg. Har inte fått min dos solsken som jag skulle behöva. Gick ner på stan en sväng vid 18 för att handla lite mat men då regnade det & solen var som bortblåst.. Men men, lite frisk luft fick vi iaf.

Nova har redan däckat för kvällen, det är nog rekord tror jag. Hon brukar vanligtvis somna vid 21 men nu blev det 1 tim tidigare. Jag har fått springa upp en gång redan då nappen hade åkt ut men det var bara att peta in den igen & hon somnade om direkt.

Haha, jag bokade förresten en resa till Rhodos idag :) Lite spontant sådär. Det blir 1v i augusti! Ska bli jäkligt nice & få åka iväg! Jag får tbax en massa skattepengar, 14,000:- närmare bestämt & då är väl en resa ett alldeles utmärkt sätt att göra sig av med dom! Hittade en billig resa med riktigt schysst hotell (4+) som ligger i Rhodos Stad precis vid stranden. Det blir till & med över så vi har fickpengar oxå vilket är skitbra! Då vi behöver inte spara så mkt alls. Dock ska anmälningsavgiften på 2400 va betalt redan den 5 maj, men det ska vi nog kunna lösa, förhoppningsvis.
Mamma

Mormor å Anders kan va barnvakt ;) Pössssss
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR