Vilken dag!

Idag har jag & Nova varit i Trosa & träffat Hanna & Elsa samt Novas gudmor Sara. De kom & mötte upp oss vid bussen sen tog vi en promenad hem till Hanna för att inta en smarrig lunch som bestod av en pastasallad med fetaost & baguette till, riktigt smarrigt var det! Va jättekul att träffa Hanna & Elsa igen, va så längesen nu & bebisarna har ju vuxit & utvecklats massor! Nova har till & med vuxit om Elsa nu, haha..hon är både tyngre & säkert nån/några cm längre. Ska till BVC på torsdag då Nova ska få andra omgången av sina vaccinationssprutor samt vägas & mätas. Ska sätta EMLA-plåster på hennes lår den här gången eftersom hon blev så ledsen sist, även om det gick över snabbt. Jag ser hellre att hon inte ska känna något alls av sprutorna & det brukar funka bra med dessa plåster..

Inte nog med att vi haft en mysig dag med ungar & hundar så träffade vi även min pappa & lillebror efteråt. Bästa morbror Johan bjöd på finfin middag på stadshotellet :) Så det blev lyxmiddag som bestod av camfile med vitlökssmör & pommes, sjukt gott va det! Tack för maten brorsan, äntligen så blev det av, som jag har tjatat! Haha.. Nova skötte sig utmärkt & det känns skönt att man kan gå ut & äta även fast man har en bebis med sig. Hon satt i en barnstol brevid & grejade med diverse saker. Dock blev hon typ helt hysteriskt ledsen när vi satte oss i bilen för att åka hem. Fattar inte varför hon blir så ibland, hon är nästan tröstlös då & det enda som hjälper är att jag tar upp henne & ger henne tutten så att hon lugnar ner sig. Vill ju helst inte göra det när man åker bil, men va så illa tvungen. Hon somnade ganska så tvärt & jag kunde sätta ner henne i bilstolen igen. Lilla gumman, sen vaknade hon ju till & satt mest & tittade ut genom fönstret. Hon somnade sen om igen lagom tills vi kom till S-tälje, såklart. Så det blev inte mkt sömn, en 10 min kanske. Så ikväll är min plutt jättetrött.
Hon somnade redan vid 21 & ligger fortfarande & sussar i sin säng. Tur jag har babywatchern som fungerar alldeles utmärkt, då jag hör direkt om hon vaknar & är lite ledsen. Det brukar oftast bara vara nappen som har åkt ut då, så in med den igen & hon somnar om.

Maken min sitter & sover i soffan. Han däckade ungefär samtidigt som Nova. Så nu njuter jag lite av min egna tid men ska väl snart ta & väcka honom & gå upp & lägga oss vi med.

Slutsasten av denna dag har varit toppen! Mer såna dagar, det gillar vi!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR