Inte mye..

Vart är min sol? Tråkväder idag verkligen. Jag som ville pressa lite. Imorn ska det dock bli nice så då jävlar. Nackdelen är bara att det blir så jäkla varmt & sola på balkongen, då jag inte kan svalka av mig. Skulle helst vilja dra till stranden eller nåt, men jag har inget parasoll till Nova så det går icke. Måste se till & köpa det nu, eller kanske ett sånt där tält med uvskydd. Då kan hon ju sitta där i & laja. Det är kanske till & med bättre. Det finns iaf att köpa på babyland. Måste ändå dit & köpa myggnät till vagnen så då får jag väl kolla om det finns tält eller parasoll oxå.

På lördag ska det tydligen blir +30 & sol då vi hade planerat att åka till Parken Zoo. Stämmer det så skippar vi nog det & tar det nästa gång barnen är här. Det blir alldeles för varmt att gå runt där, då är det skönare & dra till stranden istället. Vi får se hur det blir.

Ingen kan väl förresten har missat att läsa på aftonbladet att 2 män sköts till döds här i Södertälje inatt? Vafan håller dom på med egentligen? Jävla cp:n.. Nu kommer det väl bli värsta kriget här i stan. För det handlar ju garanterat om någon uppgörelse eller hämnd. Det va ju inte ens längesen 2 män blev skjutna i sin bil här nere på stan, dom klarade sig ju dock. Och i julas så var det ju en 25-årig man som även han blev skjuten & dog.
En 7-årig flicka sägs även ha blivit våldtagen på biblioteket här i Lunagallerian.
Det känns bra att bo i Slöddertälje just nu.. En sak är iaf säker, jag tänker ALDRIG låta min dotter växa upp här. Tur hon fortfarande är liten, för så småningom kommer vi flytta till Trosa :) Där kan man iaf få lite lugnt & ro!Cattis

Nä Södertälje är väl ingen barnvänlig stad egentligen =/ Räcker med att bo i kommunen =P
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR