Sommar & sol

Idag har jag & Nova varit ute i Rönninge hos hennes farmor & farfar på eftermiddagen & haft det skönt i det härliga vädret. Har suttit ute på baksidan & myst hela dagen. Dagar som denna önskar man att man bodde i hus & hade tomt. En balkong är inte mkt att ha då det är föör varmt att vistas där ute när solen ligger på & steker..
Hur som helst så verkar det som om att vädret ska hålla i sig ett tag nu (om det nu stämmer?!) & imorn åker vi till Rönninge igen & njuter av sommarvärmen, då kan jag även passa på att sola lite eftersom farmor kan ta Nova då & sitta i skuggan. Måste ju jobba lite på brännan ;)

Fick förresten en bröllopspresent i förskott (firar årsdagen på sön den 6:e juni) idag av mina svärföräldrar.Höll på att tappa hakan när jag hade öppnat paketet, för där i låg det en Canon EOS 1000D, en systemkamera alltså! OMG! Jag & Jens har länge pratat om att vi ska köpa en men har inte direkt haft råd.. Men nu har vi äntligen fått en! Tusen tusen tack! Jag har världens bästa svärförälrar! :) Kommer bli mkt fotograferande nu i sommar vill jag lova.. Skoj :)Märit

Va snälla de är! VA rädd om dem ! Puss
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR