Värmeutslag

Gick till BVC imorse & visade upp Nova utslag som hon har fått. Dock hade det mesta lagt sig då så det var svårt för sköterskan att se vad det kunde vara, men av det lilla hon såg så trodde hon att det var värmeutslag.
Och nu är utslagen så gott som borta. Det fanns inte så mkt kvar av dom imorse heller, lite grann bak i nacken bara men jag kände att jag ville gå dit iaf, annars om det skulle komma tillbaka över helgen så kommer jag gå runt & oroa mig över det. Men det va inget farligt. Hon sa även, att så länge dom inte har vätskefylla prickar/utslag så bör det inte vara något som är farligt.

Tycker ändå att Nova är lite tröttare än vanligt, men det kan man ju själv vara emellanåt oxå så det är väl säkert inget..Men man är ju mamma & ständigt orolig när saker & ting inte är som det brukar vara.
Sen har hon vaknat kl 4 varje morgon nu 2 dgr i rad & inte velat somna om, det gillas inte utav mamma kan jag lova! Så det har blivit att gå upp & sysselsätta henne ett par tim & sen prova att gå & lägga sig igen. Det är ändå imponerande hur pigg jag faktiskt är, även fast det bara blivit ca 8-9 tim sömn på 2 dygn :P Men det blir ju inga sena kvällar nu direkt, somnar väl strax efter 23 någon gång. Sen kan man ju alltid passa på att ta en powernap under dagen då Nova sussar..


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR