Varmt

Oj vilken värme det har varit idag! Jag & Nova tog vårat pick & pack & satte oss på pendeln till Rönninge hem till Novas farmor & farfar, där vi hängt hela dagen. Nova fick premiärbada i sin nya pool oxå, den var i perfekt storlek, alldeles lagom till en bebis. Köpte en Hello Kitty pool till henne när vi var & handlade på Ica Maxi här om dagen, så himla fin :) Man fick även en badboll & badring med, men det är ju inte direkt aktuellt att använda till henne i år iaf. Kanske syskonen har mer användning för det i sånt fall.

 

Imorgon ska det tydligen inte blir sådär superfint väder så då får vi passa på att stanna hemma & städa. Novas syskon kommer imorn eftermiddag oxå, ska bli mysigt att få ha dom här igen. Man märker på Nova att hon tycker det är så himla mkt roligare då, men det är ju klart, det tycker förstås vi oxå!

Vi ska förresten åka till Eskilstuna på Lördag till Parken Zoo! Det ser vi fram emot! Jag hoppas bara att vädret ska bli bra, det behöver inte var +30 & sol men jag hoppas vi slipper regnet iaf. Jag har aldrig varit på Parken Zoo förut så det ska bli jättekul!

Nu ska jag sätta mig i soffan brevid maken min & titta på "Allsång på Skansen"..


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR