Längesen

Ja nu har jag kommit av mig med bloggandet igen. Det går lite i perioder det där och jag verkar faktiskt inte vara den enda, tycker det e många som e dåliga på att uppdatera sin blogg nu för tiden ;) Kanske är det så att vi har lite viktigare saker att göra eller så orkar vi bara helt enkelt inte..
Hur som helst tänkte jag skriva ett litet inlägg nu iaf.

Måste bara berätta hur länge min bebis sov idag. Innan jag skulle sova så vaknade Nova & jag matade henne en sista gång vid kl 23 typ. Hon vaknade sen första gången kl 10 imorse & somnade om. När tror ni att hon vaknade sen? Mamman vaknade 12.45 & fick en liten chock då bebis sov fortfarande!! Hon vaknade sen kl 13.30! Oh lord.. Hur är det möjligt?! Haha.. Hon va verkligen trött! Skulle gått på sista mammagruppen 13.30 egentligen men det hanns ju inte med när vi sov så länge idag. Har iofs inte varit någe vidare dom där mammagrupperna. Det är typ ingen som velat gå på dom vilket resulterat i att det blivit inställt ett par ggr & dom gångerna man varit där har vi varit 3 pers totalt. Värdelöst.

Det blev iaf en lunch på stan med Alex. Va längesen vi sågs, han har inte ens träffat min bebis så det va på tiden. En sen lunch blev det som var mkt trevlig. Satt & babbla som aldrig om förr om allt & inget i ett par tim. Nova skötte sig jättebra. Hon fick sitta brevid i en barnstol. Bäddade runt henne med åkpåsen så hon satt riktigt bra!
På vägen hem sen så var det dock samma visa som alltid nu för tiden. Skrik & åter skrik. Verkar som om hon inte vill ligga i vagnen utan vill komma upp, men det går ju inte. Jag kan inte bära henne & köra vagnen samtidigt. Så hon skrek hela vägen hem. Men så har det varit nästan varenda gång nu, skitjobbigt, vad göra? Kanske ska ta fram sittdelen till vagnen? Då kommer hon ju upp & kan se istället. Får prova någon dag.

Imorgon har vi inga planer alls. Får se vad man hittar på. Kanske en promenad om det ska bli fint väder.. Jag tror det skulle bli det?! Skulle behöva plocka lite björkris & ta in så jag kan påskpynta lite :) Får se om jag hittar något..Hanna

Byt till sittdelen.. Det gjorde vi på vår vagn för ett tag sen och Elsa är överlycklig och sitter och glor och jollrar i vagnen hela tiden :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR