Premiär för sittvagnen :)

Idag bytte jag ut Novas liggdel till vagnen mot sittdelen. Jag tror hon tyckte det var mkt roligare. Men det är klart det är roligare att få sitta upp & se sig omkring än att ligga nerbäddad & inte se så mkt.
Mötte iaf upp Mickis & Oliver på stan & intog sedan en lunch på Nancys (som vanligt!). Nova satt brevid i en barnstol & skötte sig jättebra, men när det va dags att klä på sig & gå därifrån så blev det skrik & åter skrik. Då tänkte jag att vafaaaan, det spelar tydligen ingen roll om hon ligger eller sitter i vagnen, hon skriker iaf. Men efter vi gått genom hela stan så blev hon tyst & somnade tvärt. Gumman min var trött! Då kunde mamma för en gång skull gå en sväng & titta i affärer utan en skrikande bebis i vagnen! Riktigt nice! Köpte ett par supersnygga leggings på Vero Moda, det va massa bling bling på dom, hehe, mkt fina! Sen va vi nere på Åhlens för att köpa fjädrar som jag ska sätta i björkriset på fredag. Lite påskfint måste man väl ha?!

Imorgon är det skärtorsdag & då ska jag & Nova klä ut oss till påskkärringar & åka till blåkulla!! Haha..eller inte!
Vi ska dock åka till Ica Maxi & handla lite när pappa Jens kommer hem. Måste köpa grejer till lördagens födelsedagskalas :) Jag fyller ju som sagt 25 år på påskafton..Jättekul att bli gammal, hmm..not! Känns ju som att man nyss fyllde 20...

Hittade för övrigt en assnygg väska på stan idag som jag bara MÅSTE ha! Synd bara att jag inte har råd att köpa den just nu. Är så jävla trött på min skötväska & den där väskan va så pass stor så jag kan ha den som det & hänga den på vagnen. Tyvärr är jag lite fattig just nu så vi får väl se om jag kanske får den i födelsedagspresent eller om jag ska sno den..Haha, nä skämt & sido. Nästa månad kanske, om den finns kvar..Min lilla prinsessa på premiärtur i sittvagnen.
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR