1v kvar

Idag är det 1v kvar till förlossningen och det planerade snittet! Det börjar bli lite pirrigt måste jag ändå säga. Samtidigt kommer den där ångesten smygandes.. Usch och fy för den där satans ryggbedövningen som man måste ta. Alternativet är ju att sövas ner och det tycker jag skulle va lite väl drastiskt. Jag vill ju va vaken och kunna ta emot min lilla bebis så fort hon kommit ut. Spruträdslan är det som känns mest jobbigt just nu, själva snittet rör mig inte i ryggen fakiskt. Jag kommer så väl ihåg att det gjorde så jävla ont sist och att det va obehadligt som FAN! Men det är ju bara att gilla läget och bita ihop för jag måste ju ta den.

Har iaf varit hos BM idag på min sista kontroll. Mitt blodtryck hade stigit sen sist och det fanns även äggvita i urinet vilket gjorde henne lite sådär orolig för när jag väntade Nova så hände precis samma sak i exakt samma vecka. Så nu ska jag tillbaka på måndag för att ta ett nytt blodtryck bara och hoppas på att det inte har stigit ytterligare. När jag väntade Nova så trodde dom att jag hade fått havandeskapsförgiftning även fast jag inte hade några andra symptom än just blodtrycket och äggvitan, så det var därför jag blev igångsatt 2v tidigare än beräknat. Skumt egentligen att det verkar bli typ samma sak även den här gången :S Men hur det än blir så lär jag ju inte få någon ny tid för snitt än den som jag redan har om 1v, men man vet ju aldrig. Det känns ju inte som om det är akut iaf. För det visade ju sig sen med Nova att jag inte alls hade havandeskapsförgiftning, men då var vi ju redan inskrivna och redo för att föda barn så det var ju inte direkt läge att åka hem bara för det :) Det ska iaf bli skönt sen när allt är överstökat och vi har våran lilla sessa hos oss.

Nova har för övrigt lärt sig att säga bebis :) Eller, hon säger "bebbe" eller "bebbi".. Så jävla söt så jag dör! Vi försöker ju liksom få henne att förstå att det snart kommer att komma en bebis, men att det finns en i mammas mage tror jag knappast att hon förstår. Hur ska hon kunna det liksom? Men vad mage och bebis är var för sig, det vet hon mer än väl :)

Nova är hemma från dagis idag då hon är lite risig i magen. Att bajsa 4 ggr på typ 1 1/2 timma är ju knappast normalt, sen var det inte direkt fast form på det heller så det var lika bra att hon fick vara hemma med mig.
Så efter vi varit hos BM så gick vi ner på stan och jag shoppade nya Satin-sängkläder på Hemtex, skitsnygga i ceriserosa  :) Ska ta och slänga in dom i tvätten strax så vi kan sova gott i dom redan inatt!

Nu ska jag ta och softa lite på soffan i väntan på att Nova ska vakna från sin powernap.
Ha en härlig torsdag allesammans ♥Anonym

Hej, har du lust att betyg sätta eller bara ge en såikt på den nya designen på min blogg? :)

Är designer och säljer designer men vill veta vad folk som läser och inte läser min blogg tycker, vore kul om du kikade och säger vad du tycker! :)


Blogg: http://robinhoods.se
Ida

Men åååh cerise rosa satin, gud vad avis jag blev! vad kostade det?

Snart är du 2 barnsmoooooor <3 åååh =)


Blogg: http://idlur.blogg.se/
Jossan

Ja dom va så himla fina :) Det va 2 set för 599:- & ordinarie pris va 399:-/st så man sparade ju 199:- :). Sen så köpte jag till 2 extra kuddfodral som kostade 79:-/st.. Ska bli nice o bädda ner sig sen!


Blogg: http://jossgoss.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR