Hembesök

Idag har Sara från BVC varit här och kollat in bebisen :) Vågen visade idag 3370g vilket betyder att hon har gått upp bra sen vi kom hem då vikten då låg på 2990g. Konstigt vore det iofs annars om hon inte hade gått upp så mkt så som hon äter :P Tycker hon puppar hela tiden, hehe, men det e bra, hellre det än tvärtom och skönt att slippa ge extra ersättning så som vi fick göra med Nova. Amningen funkar skitbra vilket är sååå skönt! På tisdag kl 9.30 ska vi till bvc då det är dags att väga igen samt mäta. Ska bli kul och se hur mkt hon vuxit på längden oxå, det får gärna vara en del så hon inte bara växer på bredden :P

I eftermiddag kommer Lea & Sandor så det ska bli mysigt. Det blir första gången som dom träffar sitt nya syskon så det ska bli kul :) Lea vet jag har längtat efter att få träffa sin nya lillasyster, Sandor är nog oxå lite nyfiken skulle jag tro :)

Jens har tagit med sig Nova till lekparken så hon får lite egen tid samt springa av sig lite eftersom hon varit hemma hela veckan från dagis. Klockan börjar dock ticka iväg här och det börjar bli dags för henne att inta lite lunch.

Ska själv försöka pallra mig ut sen lite senare. Tänkte att vi skulle gå ner hela familjen och alla barnen på stan och köpa en varsin glass :) Det är ju riktigt nice väder ute så man vill ju få gå ut och njuta lite av solen.


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR