Sjukling

Som jag skrev i förra inlägget så har Nova blivit lite sjuk. Hon har ingen feber längre men är jättesnorig och hostar, så igår fick Jens ta med henne till farbror doktorn på vårdcentralen. Skönt att jag slapp gå då hon fick ta både stick i fingret samt halsprov. Behöver jag säga att hon va typ kontant ledsen hela tiden? Mammahjärtat gör ju så ont då när ens lilla älskling är ledsen så det va bra att pappa var med istället. Hur som helst så fick hon hostmedicin (Mollipect) utskrivet mot hostan och det verkar göra susen på nätterna iaf, dagtid vette fan, tycker hon hostar lika mkt ändå.

Hennes humör är inte direkt heller på topp nu och det lilla tålamod hon har är som bortblåst. Så det är mest skrik och gap här hemma hela dagarna, men jag hoppas att hon är frisk eller iaf bättre tills på måndag för då är det dags för Jens att börja jobba igen och Nova ska tillbaka till dagis efter att varit hemma hela den här veckan.  Även Tindra har blivit lite snorig så inatt fick jag droppa henne i näsan för hon va helt täppt och låg och grymtade som en liten griskulting, stackarn. Jag hoppas inte hon blir hostig bara, är ju lite jobbigare när dom är sådär pytte.

Imorgon blir Tindra 2v och det har verkligen gått fort! Ska bli sååå tråkigt att Jens ska börja jobba igen på måndag då jag tycker det är så himla mysigt att ha honom hemma om dagarna ♥ Men men, nån måste ju jobba oxå när en annan går hemma :P


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR