Update

En liten uppdatering vore kanske få sin plats nu när familjen har utökats med en till liten flicka ♥  Som ni förmodligen redan vet så åkte vi in till BB i torsdags morse och var där redan 07.30. Det sattes en nål i handen och jag fick även kateter då man måste ha det under operationen (fy fan säger jag bara!).
Jens fick byta kläder och se ut som chefskirurgen själv :P


Sexig som få ♥

Vid kl 9 rullades jag ner till operation och det sattes en spinalbedövning i ryggen som tog lite halvtaskigt måste jag säga. Om jag jämför med förra gången så var det en stor skillnad. Med Nova hade jag ingen känsla what so ever från typ bröstet och nedåt, men det här gången har jag så pass mkt känsel kvar på min vänstra sida att jag inte ens var särskilt bedövad i varken benet eller fötterna, så jag kunde ligga där och sparka hej vilt om jag velat. Dock skulle jag ju inte opereras där så det skulle vara helt ok enligt narkosläkarn så då fick man ju lita på det. Alternativet var att sövas ner om bedövningen inte tagit ordentligt och det ville jag verkligen inte!! Så vi körde på och det var rent ut sagt FÖRJÄVLIGT! FY FAN säger jag bara. Jag var livrädd för att det skulle göra ont och hade så svårt att avgöra om det verkligen gjorde ont på ena sidan där bedövningen inte tagit så mkt eller om det bara var sjukt obehagligt ont, kunde inte riktigt förklara smärtan. Så jag skrek mig i princip igenom hela operationen, som för övrigt tog mkt längre tid än sist då jag hade massa ärrvävnad från förra snittet som tog tid att ta sig igenom. Förra snittet tyckte jag var helt okej inte särskilt obehagligt alls för jag kände ju typ inget. Men det här gången, asså, jag har jävligt svårt att tro att det är meningen att man ska känna sådär mkt som jag gjorde? Det kändes som om dom drog ut varenda jävla organ ut ur magen och möblerade om hej vilt där inne. När bebisen kom så kände jag verkligen att dom drog och slet ut henne och samma sak med moderkakan som skulle ut efteråt. Nä fy fan vilken jävla mardröm det var det här gången. Jag låg där och skrek och låg med lustgasen fastklamrad över ansiktet men tycker fan inte den hjälpte ett piss. Hade jag vetat att det skulle blivit sådär så hade jag lätt valt att föda normalt. Det här kommer jag aldrig göra om och nu är det slut med ungar, tack och lov!

 

Det va lite om min underbara förlossning det :P Inte så upplyftande kanske men det va så det gick till! Lilla flickebarnet har vi bestämt ska heta Tindra. Det va väl nästan bestämt sedan innan men inte till 100%, men det känns bra och vill gillar det :) Hon vägde 3165 g och vara bara 47 cm (kort) lång. Värsta pytteliten alltså!
När Nova föddes vad hon 2v tidig (38+1) och vägde ändå 3400g och var 51 cm lång, den här gången gick jag 38+5 och ut kommer en ännu mindre bebis. Hehe, man undrar lite vad det beror på och sådär. Jag har tippat på att hon skulle va större eller typ lika stor som Nova, men tji så fel jag hade :)
Hon är iaf sötaste bebisen ever och Nova är väldigt fascinerad av den nya familjemedlemmen och vill peta på och pussa på henne hela tiden :) Min stora tjej! Shit va stor hon va när vi kom hem, hon har vuxit så enormt i mina ögon under dessa 2 dagar vi var ifrån henne. Galet! Men det e väl för att man har en pytteliten att jämföra med oxå..

Vi stannade inte längre än nödvändigt på BB då jag längtade ihjäl mig efter Nova så på lördagen efter lunch så tog vi vårt pick och pack och åkte hem!
Grymt skönt att komma hem! Första natten var en mardröm. Nova vaknade av Tindra och som i sin tur vaknade igen utav Jens snarkningar så det blev inte många timmars sömn den natten. Men inatt har det gått jättebra och vi har sovit allihopa som stockar. Skulle jag inte väcka Tindra skulle hon nog sova hela natten, lätt! Men hon måste ju äta, lillsnörpan.

Idag ska vi tillbaka till BB för en minoltakontroll, dvs kolla gulheten på Tindra. Nova blev ju gul efter ett par dagar pga att hon inte fick i sig tillräckligt men det vände sen med lite extra ersättning och vi behövde aldrig åka iväg för att sola henne eller så. Jag hoppas vi slipper det med Tindra oxå, men tycker nog att hon blivit lite gul ändå, inte överdrivet mkt men lite grann. Ja, vi får se vad dom säger sen, ska vara där 11.30.

Nu ska jag ta mitt lilla pyre och se om hon villa ha tutte, hör lite gnäll där borta från soffan, pappa har ju lite dåligt med mat i sina tuttar så man får ju ställa upp :) Och jävlar vad stora dom har blivit förresten, haha, sillisar behövs ju inte nu iaf :PIda

Åååååh Jossan <3 Så fina bilder och härligt att läsa att ni mår bra! Men väldigt obehagligt att läsa om snittet, vilken mardröm!!! Kan inte föreställa mig =/Önskar er all lycka <3


Blogg: http://idlur.blogg.se/
Fitri

Men fyy.. Vad sa läkarna då?? Skulle det verkligen vara så?? För man lägger väl om bedövningen om den inte tar rätt.. Eller?? Usch! Tråkigt att det inte blev som väntat för dig.

Men skönt att allt gick bra tillslut =) Nu är hon äntligen här Er Tindra!! Så himla söt! Hur gick det på kontrollen förresten? Kramar


Blogg: http://ylmetott.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR