Valborg

Idag är det valborgsmässoafton och det ska vi inte direkt fira. Vi har precis ätit lite pizza till middag här och ska snart bädda ner oss i soffan och titta på tv, om det nu finns något att se? Kl 21 så tänder dom brasan nere i maren men det blir alldeles för sent för oss att gå ner och titta på när vi har 2 småttingar hemma. Jens skulle kunna ta med sig Lea & Sandor och gå ner men chansen att Sandor hunnit somna innan dess är rätt stor :P Han brukar däcka i soffan runt 21 så :) Lite synd att det är så sent för det hade varit mysigt att se. Dom smäller även av en massa raketer efteråt, förmodligen runt halv tio, vilket brukar va riktigt nice att se, men som sagt, vi blir kvar hemma och myser istället.

Idag har vi inte gjort nåt speciellt. Jag, Lea och småttingarna gick och strosade på stan en stund och jag shoppade en klänning och en t-shirt till Nova medans Jens va iväg med Sandor på Cirkus Cirkör som han utövar varje lördag.

När vi kom hem så satte jag mig framför datorn och gick in på H&M:s sida och beställde hem lite mer kläder till Nova. Såg så mkt fint när vi va nere på stan, dock var det mesta i storlek 86 slut, men sen jag hittade allt jag ville ha på nätet istället så det va ju bra! En massa linnen, shorts, klänning & jumpsuit blev det och lite annat smått och gott! Fasen va kul det är att shoppa kläder till barn, speciellt till Nova!! Till Tindra finns det inte så mkt kul att köpa än då hon är så pytte och har storlek 50. Känner ingen lust att köpa nåt i 56 som ändå är för stort så det väntar jag med tills hon vuxit till sig lite.

Imorgon är det söndag och vi ska ut till svärföräldrarna och äta lunch som vi alltid brukar göra dom söndagar som vi har barnen. Alltid lika trevligt men den här gången är vi en till i familjen och vi får inte plats alla 6 i bilen, haha. Så farfar kommer och hämtar hälften och resten får åka i våran bil.

Jag hoppas ni får en trevlig och mysigt valborgsmässoafton, med eller utan brasa :) Puss på er ♥


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR