2011-08-07

Ja då va denna helg slut. Skönt att Jens har 2v semester kvar då :D Har inget särskilt planerat i veckan tror jag, bara lite smågrejer. På tisdag ska jag tex på återbesök på MVC, lite sent kanske eftersom man egentligen ska komma 8v efter förlossningen och Tindra blir nu 4 mån om 1v :) Men min barnmorska har haft semester och jag har inte haft någon brådska med att gå dit heller så det fick bli nu istället.

På onsdag ska Jens lämna in bilen på verkstan då AC:n slutat fungera och sen va det nåt med avgaserna som inte gick igenom besiktningen som behövde åtgärdas. Hoppas dom fixar allt på onsdagen så vi slipper vara utan bilen så länge. Skulle ju va typiskt om det blir kanonväder då och vi blir utan bilen ett par dagar.

Idag har det ju inte varit så bra väder direkt, regn regn regn. Lite blixtar och dunder har det varit oxå. Smällde till riktigt rejält här på förmiddagen så till och med larmen på bilarna gick igång. Sen har det verkligen öst ner emellanåt, till och från hela dagen. Får väl se vad det blir för väder imorn? Men jag tror regnet skulle dra förbi iaf så förhoppningsvis blir det fint :)

Idag har vi, som vanligt på söndagar, varit ute hos svärföräldrarna och ätit mat. Idag bjöds det på biffstroganoff med potatismos. Det va riktigt riktigt gott! Och till efterrätt blev det en ananaskaka som även den var sjukt god! Behöver jag säga att jag blev proppmätt eller?

Nu ska jag & Jens kolla på film, "Body of lies" blir det. Den är ju så jädrans bra! Till det ska jag nog mumsa i mig kräftorna som jag har kvar sen i fredags. Det vore ju synd att behöva slänga dom ju!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR