2011-08-11

Torsdag idag då, herregud vad veckorna går fort, imorn är det ju fredag igen!

Idag har Mickis & Oliver varit här på besök på eftermiddagen. Jag & Nova bakade en morotskaka som vi bjöd på till fikat, jättegod blev den! Sen har ungarna härjat runt och lekt här & kivats om leksakerna :P Dom ska ju alltid ha samma leksak så det uppstår lätt en liten fight om vem som ska ha vad, haha. Ganska kul att se på, men ibland blir man ju tvungen att rycka in då dom går och tar sakerna ur händerna på varann. Kul för Nova att få leka lite med någon jämnårig oxå eftersom hon varit borta från dagis så himla länge nu.


Oliver smygspanar på Tindra i babysittern :)

Nästa vecka är sista semesterveckan för Jens och v.34 är det dags för både jobb & dagis igen. Nova har då varit borta från dagis i 6v! Ska bli intressant och se hur det kommer gå att lämna henne sen första dagen :S Guuud va tråkigt det kommer bli att gå hemma själva sen, bara jag & Tindra! Är ju så himla mysigt att va hemma hela familjen, men men, det är ju så tyvärr, det blir tillbaka till vardagen igen!

Pusslena jag beställde till Nova från lekmer.se här om dagen kom idag :) Så hon grejade lite med sina nya pussel innan det va läggdags. Trodde hon skulle tycka det va lite svårare nu eftersom det va helt nya pussel som hon aldrig lagt tidigare. Ha, hon fixade ju det där lika lätt som med sitt första :) Man blir ju himla stolt då faktiskt, hon är så duktig min fina fina tjej ♥

Köpte nya skor till Nova idag oxå från Brandos. Hon behöver nya sneakers nu när hösten är på ingång och dom hon har nu har hon vuxit ur, så det fick bli dessa fina från Reebok.    

Måste ju berätta oxå att Tindra har börjat vända sig från rygg till mage, alldeles själv :)
Känns väldigt tidigt då hon inte ens är 4 mån? Men det kanske är nu dom brukar börja med det, eller? Har inget minne av när Nova kunde vända sig för jag har såklart inte fyllt i det i hennes bok, men det känns som om hon va lite äldre? Äsch, skit samma. Kul är det iaf att få följa hennes utveckling :D Det går ju så fort med allt nu i början. På söndag blir hon 4 mån och det måste vi såklart fira med att ge henne lite smakportioner :) Ska bli kul och se vad hon gillar. Novas bästa va morotspurén, det va nästan det enda hon åt vid den åldern.

Har förresten gett Tindra lite ersättning då och då oxå, inte så mkt men typ 1 gång om dagen vissa dagar, och det har gått jättebra. Hon verkar tycka det är riktigt smarrigt och blir alltid lika ledsen när det är slut :P Men det känns skönt att det funkar så man kan lämna henne några tim om man skulle behöva.


Fitro

Så fina bilder på fialusen =) Äääälskar skorna du beställt till Nova!! Längtar tills Nolie börjar springa o gå ;PPusspuss


Blogg: http://ylmetott.blogg.se/
Jossan

SV: Jaa gud jag blev helt kär i dom när jag såg dom på Brandos. Dom kom idag och satt som gjutet på hennes fina små fossingar <3
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR