2011-08-14

Idag är det 2v kvar till Tindras dop. Ska bli intressant och se om prästen hör av sig i veckan då! Kom inte ihåg hur långt innan han gjorde det sist, men han hör väl av sig i sista minuten säkert, haha, det skulle inte förvåna mig. Hur som helst så kommer vi ha samma präst som på Novas dop och det var även han som vigde oss, så det är lite kul att man kan få ha samma.

Mormor har varit här idag och busat lite. Hon skulle hit till tokstan för att köpa doppresent till Tindra så kom hon upp en stund efter det och hade med sig sockerbullar som vi fikade på. Supergoda men Nova ville inte ha för hon tycker inte om när sockret fastnar på fingrarna, haha. Det märkte jag när jag köpte ett par vanlijmunkar vid ett tillfälle, då ville hon inte hålla i den för hon tyckte det va kladdigt och dant. Så jag fick typ mata henne, men hon åt ytterst lite av dom ändå. Mormor hade köpt en leksak  till Nova och även Tindra fick nåt att laja med, typ en skallra som man kunde sätta fast runt handleden. Hon hajade dock inte att den satt där, hon är väl för liten än.

När mormor va här så satte vi oss framför datorn och beställde ett par finskor till Nova som hon ska ha på dopet. Det blev dessa söta från Kavat.

Hon ska ha en vit klänning med små blåa blommor på som hon fått av gammelmoster och då måste hon ju ha vita skor till. Så mormor sponsrade med det, tack mamma! ♥

Nu är det bara Tindra som ska ha något att ha på sig samt jag själv. Får kolla om jag hittar nåt sen när barnbidraget kommit för nu är jag pank. Dopklänning och band har jag efter Nova så det behöver jag inte köpa. Jag & Johan har oxå haft den dopklänningen så det är lite kul :P

Imorn är det dags för ett besök på BVC med Tindra. Ska bli kul och se hur mkt hon har vuxit! Alltid lika spännande, hehe.

På tisdag får vi finbesök av Jeanette och hennes lilla sötnos Linus. Ska bli superkul att ses då det verkligen va jättelängesen! Och på torsdag ska jag ÄNTLIGEN träffa Fitri & gullungen Nolie och det är verkligen inte en dag för tidigt! Vi har inte setts på hela sommarn typ. Men det blir ju så när ens andra halva har semester, då passar man ju på att göra allt man inte kan och har tid med annars. Det lutar åt att jag hoppar på bussen och åker dit så det blir alla tiders :)

Nu ska jag ta och ta hand om mina barn lite här innan det är läggdags för Nova.
Hoppas ni har haft en trevlig helg.
Puss ♥ Kram


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR