Filmkväll

Igår hade vi filmkväll här hemma med Johan & Mia. Först åt vi pizza till middag sen blev det godis & chips med dip under filmen :) Vi kollade på, som ni kanske läst i tidigare inlägg, "The human centipede". Fick höra från många att den skulle vara så himla äcklig & vidrig. Visst, det va den väl oxå, iaf själva storyn. Man fick däremot inte se så mkt äckliga saker som jag hade väntat mig. Kort och gott så handlar den om en tysk läkare/kirurg som kidnappar 3 personer för att sen sy ihop dom till en mänsklig tusenfoting. Det läbbigaste med filmen va nog den vidriga kirurgen, hela han lyste PSYKOPAT! Vilken han förstås va oxå, iaf i filmen :) Skulle INTE vilja möta honom ute en mörk lördagskväll, haha. Filmen i sig va rätt kass i övrigt, så det blir inget högt betyg. Den får 2 av 5 badbollar :) Men vi hade en mkt trevlig kväll som absolut måste göras om!

Efter att Johan & Mia åkt hem så titta jag & Jens på en annan film, "Vanishing on 7th street", den va ganska screepy men mest konstig så den får bara 1 av 5 badbollar. Skitfilm!

Kollade på "No strings attached" här om dagen och den var däremot bra! Romatisk komedi med Ashton Kutcher & Natalie Portman. Typisk tjejfilm dock så  Jens tycke den va dålig och valde att sova istället :P

Ikväll blir det att titta på "The adjustment bureau", det blev aldrig att vi tittade på den här om dagen så det får bli ikväll istället.

Inga planer för dagen. Jens har varit och lämnat in bilen på verkstan så det blir ingen roadtrip någonstans idag iaf. Lite halvtrist väder ute oxå, hade hoppats på SOL! Men men, det kanske spricker upp mot eftermiddagen.NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR