Måndag

Ny vecka och Jens sista semestervecka nu. Huvva, tråkigt men sant så är sommaren snart slut! Lea börjar skolan igen på onsdag och Sandor börjar på 6:års verksamhet på måndag och då börjar även Nova på dagis igen. Kommer bli tomt här hemma, men det är bara att gilla läget!
Det blir till att se fram emot helgerna igen istället.

I förmiddags var vi hemma hos Anna & Freja och fikade lite. Mickis & Oliver kom oxå dit så ungarna härjade runt och lekte en massa. Oliver & Nova fightas om samma leksaker som vanligt och det är alltid lika kul att se, haha. Nova har ju tuffat till sig en aning nu på senaste tiden. Förut när Oliver tog något ifrån henne kom hon alltid gråtandes till mamma istället och lät honom ta den utan match. Men nu jäklar är det andra bullar, dom har krig emellanåt :D Små människor med otroligt mkt vilja och humör! Det är bra det!

Idag var det även dags för Tindras 4 mån kontroll på BVC. Idag är hon 60 cm lång och väger ynka 5470g. Hon har alltså bara gått upp 270g sen vi va där sist vilket är 1 mån sen :( Inte bra! Så nu ska vi tillbaka om 2v istället för 1 mån och se om hon tjockat på sig lite. Eftersom hon nu är 4 mån så kan vi ge henne smakportioner och då rekommenderade hon gröt så vi tänkte köra på det och hoppas på att hon går upp mera i vikt. Herregud, Nova vägde liksom 7170g och va 64cm lång på hennes 4mån kontroll! Snacka om skillnad, nästan 2 kg!!! Men men, så kan det va.
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR