Shopping

Shoppade lite kläder till Nova igår & det blev några långärmade t-shirtar och en klänning från Lindex, jättefina allihop. Lite typiskt bara att jag fick ett sms idag om att dom hade clubdag idag och att man då fick 10% rabatt på allt man handlade. *MORR* Funderade starkt på att gå tillbaka och göra ett återköpt och sen köpa alla plagg igen :P Nä, kanske inte, haha! Men det va så himla typiskt. Tycker egentligen dom kunde sagt nåt om det i kassan. Jag menar, dom får ju sin lön ändå oavsett hur mkt dom drar in i kassan? Dom får ju knappast nån provision! Det hade iaf jag gjort om jag hade jobbat där, spela roll liksom.

Köpte 2 andra tröjor oxå men jag hittade inte dom på hemsidan.
Tycker speciellt att den rutiga klänningen va så himla söööt ♥ 


Idag har jag & Tindra varit på stan och ätit lunch med Mickis & Oliver. Efter det gick vi en sväng på stan och glodde lite. Jag köpte lite strumpor till barnen och ett skärp till Nova. Sen har vi inte gjort så mkt mer..

Nova sov förresten på dagis idag! Äntligen! En hel timma sov hon till och med. Så jäkla skönt!
Jag hoppas hon kommer in i det nu och fortsätter med det. Imorgon börjar en ny fröken på Novas avdelning oxå, eller, hon har varit mammaledig & nu va det dags att börja jobba igen, så hon blir ju ny för oss. Ska bli intressant att se vad det är för en prick.

Hade en sprängande huvudvärk här på eftermiddagen så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Tog en Alvedon i hopp om att det skulle gå över, men icke. Så jag petade i mig ytterligare en och då gjorde det susen! Huvudvärken var som bortblåst & efter en stund kände jag mig som vanligt igen. Har sällan ont i huvet så när jag väl får det så blir jag liksom helt sänkt, kände mig alldeles varm, nästan febrig typ och lite frusen. Kanske va det nåt på G men som Alvedonen sen tog bort. Skönt iaf att den inte kommit tillbaka!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR