Levande död

Inatt fick jag sova, till klockan 05 iaf :P Så nu är jag lika trött som igår och inte direkt utvilad. Har fått en förkylning på det oxå vilket inte gör saken bättre, känner mig knappast piggare utav det om man säger så! Mina ögon är trötta och går i kors, känner mig nästan full för att jag är såååå trött!

Tindra vaknade i ottan imorse och då tog jag över henne till våran säng. En liten stund senare så förde marsvinen ett SJUHELSIKES JÄVLA LIV, de höll väl på att döda varann eller nåt, lät som det iaf! Och då vaknade såklart Nova och det blev det till att ha båda ungarna i sängen. Barnen sov sött men inte mamman. Jag låg väldigt trångt och obekvämt för att jag hade Tindra på yttersidan & eftersom Nova tar mer plats, så fick hon ligga i mitten. Det gjorde ju att man inte kunde koppla av riktigt utan låg på helspänn så fort T rörde på sig, även om hon hade rätt god marginal och förmodligen inte hade ramlat ner (hon ligger ju still men skiftar sovsida).

Så jag har varit vaken sen kl 5 och det känns. Snälla gode gud, nu får detta sluta så jag får sova nångång! Vill helst inte gå runt som en zombie om dagarna!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR