-17°

Herregud vad kallt det är ute idag. Imorse när vi kom ner till köket så visade termometern -17 grader. Lite vääl kallt eller? Såg redan igår kväll att temperaturen hade sjunkit till -12,4 grader strax efter kl 23, men jag trodde inte att det skulle sjunka så här mkt. Men vädret är ju kanon istället, strålande sol! Synd att man inte pallar går ut i kylan och njuta av den bara. Ja, av solen alltså :) Det är alldeles för kallt för min smak så vi håller oss inne idag. Vad vi då ska hitta på vette fasen. Men det blir väl till att slappa framför tv:n typ, roligare än så blir det nog inte idag.

Igår låg vi inne och hade mysdag hela dagen. Kollade på flera filmer efter varann på Canal+, åt godis och bara slappade.

Jaha, vad händer i veckan då? Ja, på onsdag ska vi upp till sjukhuset på SPEC-MVC för att prata om förlossningen & förmodligen få ett datum för snitt. Vi har ju bestämt oss för att göra ett planerat snitt den här gången vilket känns bäst för oss (blev ju akut snitt med Nova). Så farmor kommer hit och passar Nova medans vi är där. Sen på torsdag har jag tid hos min barnmorska på MVC kl 09.00. 
Ja det va väl det som fanns nerkladdat i almanackan den här veckan. 

Till helgen kommer barnen och då ska vi fira Lea på lördagen då hon fyller hela 10 år :) Det blir lite kalas med bland annat kusinerna och farmor & farar. Plus att Jens & Anders ska börja bygga väggen till Novas rum, så då blir det full rulle!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR