Fotografering

Igår var vi äntligen hos fotografen :) Det gick väl ganska så bra tycker jag allt. Det är som sagt väldigt svårt att få en 1-åring att samarbeta och le på beställning, det går ju typ inte. Men man får försöka spela apa och syskonen var ju med och det hjälpte nog väldigt mkt tror jag. Vi tog även några syskonkort för vi ville gärna ha ett på dem alla tre. Men främst var vi ju där för Novas skull. Så nu är det bara att vänta tills vi får komma dit och se det färdiga resultatet. Ska bli skitspännande och se hur bilderna blev. Han påstår att det blev många bra så då får man ju lita på det. Vi betalade inte nu utan det gör man sen när man bestämmer vilka kort man vill ha och så, och blev det inga bra så tjänar han ju inte så mkt på det :) Så det utgår jag ifrån att det blev.

Vad ska man ta och hitta på idag då? Nu har visserligen halva dagen redan gått, så jag funderar på om vi blir kvar hemma & bara slappar. Förmiddagen flög förbi i rasande fart och det kändes som om jag inte gjorde annat än att sitta i telefon :) Lite cancer i örat kändes det som om man hade fått efter x antal samtal och timmar typ :P Men det var trevligt och behövliga samtal så det gör ingenting :)

Hade tid på MVC imorn kl 10.15, men nu blir det inget med det för min barnmorska är hemma med sjukt barn så jag fick inte tid förrän nästa torsdag istället. Trist. Men men, shit happends! Sen har jag bara ett tandläkarbesök inbokat den här veckan, på torsdag kl 14.15.. Inget annat planerat än så länge, så vi får väl se vad man hittar på.


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR