Gräsänka

I eftermiddag åker Jens till Karlstad och kommer inte hem förrän på söndag, så jag & Nova kommer att bli ensamma hemma.. Stackars oss ;) Detta hade ju varit ett ypperligt tillfälle att ha FEST, typ som när man va "liten" och det va FF, det är ju ungefär samma sak :P Nova hade kunnat vara hos mormor medans mamman hade passat på att parta loss, men som vi alla vet så är jag ju så jävla PREGGO så det blir definitivt ingen fest. Och ska jag vara helt ärlig så gör det mig inte ett jota! Man har festat så mkt i sina dagar så det både räcker och blir över! Tycker det är skönt att leva familjeliv nu faktiskt, det hade man inte trott för 10 år sen, att man skulle vara gift och va 2-barnmamma (snart!) vid 25 år. Men jag trivs som fisken i vattnet. Sen är det det klart att när sommarn kommer så kan det ju va skoj att få gå ut och svänga sina lurviga nån kväll, men det är absolut något jag kan leva utan!

Så vad ska jag & Nova göra i helgen då när vi är home alone? Ja, ikväll blir det inte så mkt. Lägger Nova som vanligt vid 19.30 sen tänkte jag kolla på Let's Dance och bara slappa. Imorn kommer mamma och vi hade planer på att först sticka iväg till ikea. Men jag ångrade mig och har nu bestämt att det blir till att knalla runt i SKHLM istället, för Nova behöver en massa nya kläder nu när hon ska börja på dagis. Börjar ju inskolningen på måndag redan!! Mamma mia, snacka om att jag kommer ha ÅNGEST på söndag!!! Det här var liksom min sista vecka hemma med henne, visst, jag kommer ju ha inskolning i 2v (tror jag?!) men det är ju inte här hemma. Åh vad jag kommer längta efter henne om dagarna när jag kommer vara hemma själv fram tills nästa bebis kommer, då blir det ju fullt upp igen. Men man får väl passa på att vila sig lite om dagarna då medans man kan.. Kan ju till och med vara ganska skönt att få va lite själv :) Det händer ju typ aldrig så..

Om en liten stund ska vi bege oss ner på stan och träffa Mickis & Oliver. Ska äta lunch på Nancys tänkte vi (som vanligt!).
Härligt med fredag!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR