Oh no..

Åh shit, idag är det söndag och imorgon är det ingen vanlig dag! Nä, för det är Novas första inskolningsdag!! Läskigt värre. Men det blir en kortis imorn mellan 9-11 bara, lite mjukstart sådär, men sen är det meningen att vi ska vara där från 9-14. Sen får man ju se hur länge man själv kommer att få vara med men jag har ingen lust att lämna henne där ensam förrän man märker att hon känner sig "trygg". Har ångest idag. Inge kul. Kommer ju sakna min fiiiiiina unge så otroligt mkt om dagarna när jag kommer gå hemma helt själv. Känns lite elakt på nåt sätt eftersom hon lika gärna kunde va hemma med mig ett tag till, men det är väl bättre att ha henne inskolad och klar innan den andra prinsessan kommer till världen. För allas skull tror jag det kommer bli bäst.

Igår var vi som sagt i SKHLM med mormor och shoppade loss lite. Nova fick nya jeans, jeansklänning & 2 tunikor (en fick hon av mormor, se bilder nedan) och jag shoppade hotpants & mammamjukisar (fick av mamma) på H&M.

 
Lunch intog vi på Mc Donalds och Nova fick en alldeles egen Happy Meal med en Hello Kitty leksak i :) Hon är så duktig och äter själv och hon åt upp hela sin cheeseburgare och sen lite pommes, cola fick hon oxå men den drack hon inte upp på långa vägar men man märkte på henne att hon tyckte det va smarrigt :)Till middag sen så gjorde jag potatisgratäng som vi åt med fläskfilé. Det var NOM NOM vill jag lova. Blev till och med kvar en massa gratäng så det blir det till middag idag oxå men med kycklingfilé istället.

Nu kom min kära man hem från Karlstad så jag ska vara lite social med honom nu.
Har längtat massor ♥Anonym

Varför inte ha henne hemma med dig och bebisen ?hon är ju bara 1 år så varför stressa in henne på dagis när du ändå ska gå hemma.
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR