Städa städa..

..varje fredag och så varje juuul, det tycker jag e kuuul! Hm..eller inte, men det måste göras, och så sjunger Pippi :) Och det har faktiskt inte varit så tråkigt som det brukar, kom nämligen in i ett sånt där skönt flow så det gick liksom av bara farten. Dock känner jag mig lite matt nu när några timmar har gått.. Kan va blodtrycket, vad vet jag? Men det är kul att se ett rent och snyggt resultat! Ibland kan även jag vara effektiv, men det e fan inte ofta, haha!

Nedervåningen är så gott som klar nu, lite småfix här och där bara sen har jag övervåningen kvar. Den tråkigaste delen, blä. Får hoppas att jag kommer igång sen bara nu när jag äntligen satt mig ner för att ta en paus, och Nova sover middag. Brukar annars vara så att man inte orkar börja igen när man väl har pausat, men men, har inte mkt till val. Vi ska ju ha gäster imorgon så då vill man ju att det ska vara rent och snyggt. Plus att jag är så fruktansvärt trött på att övervåningen ser förjävla stökig ut, särskilt allrummet och vårat sovrum.. Hm, får se om jag kan göra nåt åt det sen då. Har även en del ren tvätt att ta reda på så jag ska nog få den här dagen att gå :P

I eftermiddag när Jens & Sandor kommer hem så ska vi åka iväg och titta på tepeter till Novas rum. Har blivit lite ändrade planer angående det där väggbygget vi skulle påbörja imorgon. Nu kommer det blir såhär istället att Nova får ta över Sandors rum, och han får flytta in till Lea. För han är ändå aldrig och leker i sitt rum, och han går alltid in till Lea och sover varje natt så då kan dom lika gärna dela. Var tydligen ett önskemål från dom oxå sa Jens, så visst, fine by me! Sen ska Jens och Anders pula på lite andra saker i lägenheten istället som tex. sätta dit de sista skåpsluckorna i köket och den nya blandaren till toan här nere. Har gått länge nog nu utan att vi kunnat använda handfatet där inne. Så jag hoppas att karlarna får allting gjort så att vi äntligen får allting klart!

Nästa helg har jag och mamma bestämt att vi ska åka till ikea. Vill ju köpa lite grejer till Novas rum samt en till spjälsäng till lilla bebisen. Kan vara skönt att ha det gjort och slippa springa runt där precis innan man ska föda typ. Jens är nämligen inte hemma nästa helg så då tänkte jag passa på.
Ingen blir gladare än honom om han slipper åka till ikea :)

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och vila mig lite innan det är dags att börja städa igen. Men först ska jag ta och göra pannkakssmet. Blir pannkisar till lunch idag..yummie! Skulle egentligen gjort det igår men glömde totalt bort det.


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR