Busy day

Nu har jag halkat efter igen med bloggen. Fasen att man ska va så himla dålig på att uppdatera! Anledningen till det är väl att jag inte sitter så mkt framför just datorn utan använder min Iphone eller Ipad när jag ska kolla nåt på nätet som till exempel min facebook eller mailen och dessvärre går det inte att skriva nåt inlägg här på bloggen varken via iphone eller ipad, för jag kommer bara fram till att skriva rubriken och sen när jag ska hoppa ner till att börja skriva inlägget så går det inte, it sucks I know! Så ni får väl stå ut med att jag uppdaterar så fort jag kan och har tid att sitta framför den här dumburken :)

Idag har jag varit effektiv och uträttad en del saker. Var tvungen att kila ner till jobbet och fylla i nya papper som försäkringskassan vill ha nu när man ska vara hemma med ett barn till. Jag fattar dock inte varför man ska skicka in inkomstuppgifterna igen när jag inte ens har jobbat nåt emellan barnen & inkomsten är den samma?! Sen var jag tvungen att fylla i papper för havandeskapspenning oxå, igen.. Men nu är allt ifyllt och inskickat så det känns skönt! Kallar numera försäkringskassan för krångelkassan..för det är fan så krångligt jämt med alla jäkla blanketter hit och dit.. Hoppas bara dom är nöjda nu!

Sen har ju jag & Nova varit och besökt dagiset som hon blivit erbjuden en plats på. Det verkar helt okej faktiskt tycker jag. Det är inte som en vanligt dagis om man tittar på planlösningen då detta är ett hus med 3 våningar, oftast brukar det ju vara enplanshus. Så det var småbarnsavdelningen på botten samt ett gemensamt kapprum för alla barn och även gemensam matsal (men barnen äter olika tider så att alla får plats). På plan 2 så var det mellanbarnen som höll till och högst upp de stora barnen. Logiskt tänkt får man ju ändå säga. Det var stora rum med öppna ytor och stora ljudisolerade fönster så det kom in mkt ljus och inget ljud utifrån vilket var mkt positivt tycker jag (dagiset ligger mittemot centralen samt att det är en rätt trafikerad väg utanför). Hade ju förstås önskat att hon fått en plats på Oxbacken men nu finns inte det alternativet tillgängligt så då får man ta det man blir erbjuden. Nova tyckte iaf att det var superkul där. Hon knallade runt och satte sig sen och lekte med duplo :) Hon märkte nog inte ens att jag lämnade henne ensam med en av fröknarna en liten stund för att kika vidare på resten av avdelningarna. Det kommer nog bli bra det där! Ska skicka in papprena imorn om att vi tackar ja till platsen.

Efter detta så hann vi även med ett fikabesök hemma hos Anna panna. Mickis & Oliver var oxå där och så busungarna fick leka lite :)

Nu ska jag ta och väcka min andra halva som dunat in på soffan sen en stund tillbaka och gå upp och lägga mig tror jag, är lite trött idag *gäsp*
Imorgon är det fredag, skönt!

Gnite everyone!Malin

Det går att skriva via iphone, under rutan som du ska skriva finns en text där det står "ändra redigerare" eller liknande. Klicka på den så går det. Men all text kommer löpande, går inte att lägga in bilder etc.. Lite synd.Puss


Blogg: http://mallllan.blogg.se/
Ida

Jag kan blogga via Android, det står Ändra Redigerare precis under text rutan där man skriver. Och då går det att skriva, lägga in bilder osv. Kan jag så kan garanterat du =)


Blogg: http://idlur.blogg.se/
Jossan

Tack för tipsen girls :) Då ska jag försöka blogga lite oftare!


Blogg: http://jossgoss.blogg.se/
Ola

SV: Tack så mycket, värmer att höra :)


Blogg: http://olas.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR