Fredaaaag!

Skönt med fredag. För mig & Nova är det iofs som helg hela tiden eftersom vi är "lediga", men det blir ju inte riktigt samma sak när inte hela familjen är hemma, därför längtar man ju till helgerna.
På söndag kommer Lea & Sandor hem från Bali, dock kommer vi inte att träffa dom förrän på onsdag, men det ska bli sååå kul, längtar jättemkt efter dem!! Ska bli spännande att få höra hur dom har haft det & så. Det är ju mkt som hänt med Nova nu under tiden som dom varit borta oxå. Ska bli otroligt kul att se deras reaktion när dom ser att Nova går omkring nu! Haha..

Ibland, när man känner sig lite nere är jag så fruktansvärt glad över att jag har en sån underbar unge som jag älskar mer än livet självt. Hon ger mig så mkt glädje och att bara sitta och titta på henne när hon sitter där på golvet och leker med sina grejer, eller går runt i sin egna lilla värld och grejar, är så otroligt kul att se. Hon är verkligen en egen liten människa nu med egna tankar & hon förstår så himla mkt mer än vad man tror. Jag är så stolt! Mamma stora tjej ♥
Vad skulle livet vara utan dig?


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR