Fullspäckad vecka

Den här veckan har jag något inplanerat varenda dag. Lite skönt faktiskt istället för att bara sitta hemma och rulla tummarna.

Idag har Lea varit hemma med mig & Tindra & Nova fick vara på dagis som vanligt. På förmiddagen va vi bara hemma & fixade lite tvätt & Lea fick rensa ur bland sina kläder, det som hon vuxit ur och det som hon skulle ha kvar. Strax innan kl 13 gick vi ner på stan & åt lunch på Nancy´s. En liten runda på stan hann vi med oxå & Lea fick en ny klocka från Ur & Penn. Tyckte det kunde passa bra nu när hon lärt sig klockan och allt. 50% rabatt va det på alla klockor och smycken så det va ju nice.


Sover sött i storasysters famn ♥

Imorgon är det dags för mammagruppen igen kl 10.30. Ska bli kul och se om vi blir fler denna gång då vi bara va 3 st sist inkl. mig själv.

På onsdag ska jag åka till Nyköping och klippa mig. Åker med svärföräldrarna efter att vi hämtat Nova på dagis kl 14. Ska bli skönt och få klippa nån cm eller två :P Sist blev det hela 15 cm & det va ändå långt efteråt!! Hoppas jag slipper ta så mkt denna gång. Men man måste ju klippa bort det som är slitet och det va inte så mkt till toppar kvar på mitt hårt sist då det säkert va en 4 år sen jag klippte mig. Nu är det bara ett halvår sen :)

Sen ska jag även på 2 mån kontroll med Tindra på BVC på förmiddagen. Hoppas på MVG från farbror doktorn förstås!

På torsdag kommer finaste Fitri & gullungen Nolie och hälsar på oss. Vi tänkte sätta lite sprätt på våra skattepengar som vi fått tillbaka. Om det blir här i S-tälje eller någon annan stans det återstår att se!

På fredag sen så är det dags för mammagruppen igen.
Ja det va väl lite hur min vecka kommer att se ut. Jag har ju nåt och göra varje dag och det känns kul!

Nu är det dags för middag. Potatisbullar med lingonsylt blir det idag!
Bye bye!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR