I think i'm going craaazy!

Herregud, det enda jag har sysslat med den senaste tiden (kvällstid förstås då alla andra sover) är att leta inredning till Novas rum. Känns som om man blivit lite knäpp! Leta leta leta. Men det är ju såååå kul! Har hittat massor jag vill ha så det är väl tur egentligen att rummet inte är så stort, då hade det blivit betydligt dyrare. Det kommer kosta en del det här oxå men det är det värt!
Vad skulle man göra utan internet?
Man behöver inte ens åka iväg och köpa grejer längre, det går så enkelt som med ett klick sen är det beställt och klart & leverans inom kort! KANONERS!  Har tokletat matta och måste säga att utbudet på barnmattor (på nätet) är ganska så dåligt. Någon som håller med? Har haft svårt att hitta någon som passar och som jag verkligen gillar och tycker är fin. Men tillslut så hittade jag en som jag tror kommer bli perfekt. Det är som man brukar säga, "den som söker den finner".

Visst är den fin? :)

Så nu är iaf mattproblemet löst, hoppas jag. Nä, men detta blir nog superbra!
Det va ju en osis det där med tapeterna oxå då jag ville få rummet klart så fort som möjligt, men vi får snällt vänta ett par veckor till. Tror dom skulle komma v.27.

Hittade den här ascoola barnspisen som jag vill ha till Novas rum. Kan ju va kul för henne och stå där och lajja & så kan man köpa lite låtsas mat och sånt till.


Funderade ett tag på att köpa ett litet bord & 2 små stolar till, men dom jag ville ha fanns inte hemma för tillfället utan då får jag vänta till augusti. Så vi får se hur det blir med dom. Vill ju ha en docksäng & dockvagn till henne oxå, hur nu allt ska få plats :) En vit expeditbokhylla från ikea blir det iaf, då kan jag ha förvaringslådor längst ner där hon kan ha sina leksaker. Och då hittade jag dom här fina lådorna jag gärna vill ha. Tyvärr ganska dyra, 250:-/ st, och då va väl tanken att jag skulle ha 4 st iaf. Eller så kör jag på den snåla varianten och köper nåt på ikea. Men jag vill ju ha dom hääär!


Ja som ni märker har jag blivit helt knäpp och vill ha allt!!
Men det finns alldeles för mkt fint helt enkelt.
Ska iaf bli superkul när jag kan börja fixa.
Mormor har iaf gått in och sponsrat med denna söta lilla gungkanin från Jabadabado som vi beställde hem igår :) Tack mommo ♥
Mommo

Klart Nova ska ha fint i sitt rum! :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR