Pjuu

Jäklar vad varmt det varit och fortfarande är idag, jisses! Superduper skönt verkligen, det är ju detta man har väntat på hur länge som helst. Tyvärr skulle det nog bara hålla i sig över helgen för på måndag skulle temperaturen sjunka ner enda till +14 grader. Inte för att det är kallt men om man jämför med idag då det varit tio grader varmare, dvs det har legat på en +24 så är det ju en märkbar skillnad om man säger så! Men det är ju bara att passa på att njuta i helgen. Synd att man inte har en tomt så man kunde lägga sig och sola lite. Visst, jag har ju balkong men där har man inte riktigt tid att ligga när man har 2 små barn hemma. Hade man haft en tomt så hade ju Nova iaf kunnat springa runt och roat sig själv under tiden. Förhoppningsvis skaffar vi ett hus eller radhus nån gång i framtiden, kanske i Trosa, vem vet :P

Så vad har vi gjort denna härliga sommardag? Jo, vi började dagen med att gå upp vid 7 då Nova tyckte det var dags. Kollade lite Bolibompa, åt frulle och sen vid 10 var det dags för bvc-besöket för båda barnen.
Tindra vägde 4475g & va 54 cm lång. När vi va där för 2v sen vägde hon 4140 & va 53 cm lång, så på längden hade hon inte ökat så mkt men vikten går stadigt uppåt, så snaaaart kommer hon ligga på mittkurvan :D Nu ligger hon strax nedanför, vilket hon gjort hela tiden. Nova däremot har legat precis över kurvan och gör det fortfarande. Idag va storfisen hela 85 cm lång och väger 12 kg :D

 
Som ni ser på den vänstra kurvan här har Nova alltid legat över medans Tindra legat under (th), än så länge iaf :)

Efter bvc tog vi bilen ut till Weda för att beställa tapeter till Novas rum på Colorama. Äntligen är allt beställt och jag bara längtar tills allting är färdigt & Nova kan flytta in i sitt nya rum! Tack vare mina snälla svärföräldrar kunde vi köpa tapeterna redan nu, hade annars tänkt göra det när skattepengarna kommer men dom tyckte vi skulle lägga dom pengarna på nåt annat istället för tapeter. Tack & bock sa jag! Man kan verkligen inte ha bättre svärföräldrar än dom!
Dom är helt enkelt BÄST! ♥

Och på tal om svärföräldrar så har dom åkt till Paris idag och kommer hem på måndag, vilket gör att vi är hundvakt hela helgen till Bonnie, så det e skoj! :) Hon är en väldigt lätt hund att ha och göra med, man märker knappt av henne när hon är här. Hon ligger så snällt och sover, i stort sett hela tiden.

En lunch på Mc Donalds har det blivit idag oxå med mormor & morfar. Nova åt jättebra och ville inte ens ha sin glass efter maten, hon va väl för mätt :) Det va ju synd för då fick mamma äta 2 glassar med chokladsås, haha, NOM NOM!


Mormor & Tindra på MC.

Nu har vi precis ätit middag här, kycklinfilé & klyftpotatis med fetaostkräm till, fett gott! Lite film ska vi se ikväll tänkte vi. Har lånat Änglagård 3 & Bröderna Karlsson av svärföräldrarna så vi ska väl iaf beta av en av filmerna ikväll och sen ta den andra imorn.


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR