Hujedamej

Stackars min lilla Nova, hon har blivit jätteförkyld. Snorig och hostig men ändå ganska pigg & alert måste jag säga, än så länge iaf. Hon sov knappt någon middag idag, kanske en kvart för hon vaknade av att hon började tokhosta :( Så det blev tidig läggning idag. Jag la henne strax innan 19 och hon somnade på typ 2 min, nåt slags nytt rekord tror jag. Dock har hon vaknat flera gånger redan pga den där jädrans hostan. Hon hostar och hostar och blir ledsen för hon är ju så trött och vill bara sova. Tog med mig lite hostmedicin i en spruta och gav henne andra gången jag gick upp och det verkar som om hostan har gett med sig lite nu då det än så länge är tyst. Hoppas verkligen hon får sova nu min storfis ♥Idag har det varit sjukt varmt. Lite konstigt väder bara. Soligt och blå himmel imorse men det byttes snabbt ut mot en massa moln. Jag tog dock med mig mina tjejor ut och gick ner på stan för jag behövde köpa nya solbrillor då Nova har haft sönder mina. Köpte 2 par när jag ändå var igång. 179:-/st, på Stadium, det är ju rätt lagom :) Då gör det inget om Nova råkar ha sönder dom eller om man slarvar bort dom!

Imorn vid 10 ska vi till BVC, med båda kottarna faktiskt. Nova ska dit på sin 18 mån kontroll + vaccination, den här gången i armen vilket känns bättre än 2 i låret & Tindra ska vägas och mätas som vanligt. Alltid lika spännande och se hur mkt dom vuxit!

Tindra har förresten börjat bli mer med nu. Hon babblar på för fulla muggar och ler en massa emellanåt, så hiiiiimla dullig ♥ Dagarna som varit nu har faktiskt gått mkt bättre oxå. Hon har sovit mera och tonat ner lite på skrikandet, så det känns jätteskönt. Hon har legat och slaggat på soffan nu i ett par tim så snart är det dags att väcka henne så hon inte håller mig vaken inatt, det skulle va en mardröm!

 
Lillfisen i sina nya kläder ♥


Kräkbebis som hon är så blev det till att bli nakenfis efter att ha bytt kläder på henne 2 ggr inom bara ett par tim.

 

 


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR