Oh happy days..

Värmeböljan håller i sig minsann. Idag har det varit sjukt varmt så man har ju svettats som en gris. Ge mig en pool någon! Trodde fan jag skulle dö när jag kom hem idag efter att ha hämtat Nova på dagis. Att bära upp två ungar uppför 4 trappor är ingen hit vill jag lova, och sen en hungrig bebis på det som vill ha mat pronto när man kommer in gjorde ju inte saken bättre. OMG vad jag svettades, haha, det va ju som att ha ett element i knäet. Så inte för att klaga på värmen, jag ville bara klargöra att det varit SJUKT jävla varmt idag, PJUUU!

I förmiddags va det dags för mammagrupp. Som vanligt va vi inte särskilt många utan bara 3 mammor med bebisar, inkl jag själv. När Nova va liten så va det samma sak. Men det va faktiskt riktigt trevligt, får väl se om det kommer flera nästa vecka, då är det på tis & fre vi ska dit.

Efter mammagruppen mötte jag upp Sara på stan och vi styrde kosan mot Tratten för att äta lunch. En smarrig räksallad blidde det & sen 2 koppar kaffe på det. Det satt som en smäck, det vill jag lova! Härligt att kunna sitta ute och njuta av sommarn ♥ Sara lämnade mig vid kl 13 och jag gick då en runda på stan för att fördriva tiden innan det var dags att traska vidare till dagis för att hämta Nova. Köpte mig 2 par örhängen och sen lite hårspännen till Nova. Äntligen går det att knäppa fast i hennes hår. Titta så fint det blev!Det gäller dock att distrahera henne fort som attan efter att man satt dit det för annars tar hon bort det direkt. Så det blev till att köra lite "Prästens lilla kråka" med henne i knäet och då glömde hon bort det på en gång! Man får ju inte va dum. Dessvärre kom hon på det lite senare och då rök det illa kvickt, skitunge ♥

Skönt att man kan sitta och hänga framför datorn en kväll för en gångs skull. Hela familjen sover och jag njuter av tystnaden, eller ja, bortsett från Jens snarkningar bortifrån soffan dårå :) Lite egen tid, det behöver jag!

Imorgon är det fredag och Jens ska ta med Nova till bvc kl 9.30 för att ta spruta. Hon skulle tagit det förra veckan egentligen när vi va där men eftersom hon va så himla förkyld då så sköt vi på det en vecka och nu är hon faktiskt mkt bättre så imorn få det bli! Tur att man slipper följa med. Det gör ju ont i mammahjärtat när hon blir ledsen och har ont. Det är pappans jobb helt enkelt!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR